Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ



Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας καλεί όποιον πολίτη του Δήμου μας αντιμετωπίζει πιθανότητα πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6979114170 ώρες 10π.μ - 2μ.μ

Η ΟΜΑ.Δ.Α πιστή στις αρχές της αλληλεγγύης θα ενημερώσει υπεύθυνα , όπως έκανε πάντα ,κάθε πολίτη που έχει ανάγκη , για τις δυνατότητες ένταξης στο νομικό πλαίσιο προστασίας πρώτης κατοικίας ενώ δηλώνουμε αποφασισμένοι να σταθούμε αλληλέγγυοι μακριά από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σκοπιμότητες για να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς για τους πολίτες εκείνους που αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους λόγο της κρίσης.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Προσφορά δανείου

    Μήπως χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο χρειάζονται ένα δάνειο για την αγορά του σπιτιού σας, για επαγγελματικούς λόγους, για την αγορά ενός αυτοκινήτου, αγοράστε μοτοσικλέτα, για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Δίνουμε προσωπικά δάνεια από το 2000 € έως 800.000 €, με ποσοστό κουπόνι του 3%. Αν είστε στην ανάγκη να έρθετε σε επαφή μαζί μου στο δικό μου email.

    Email: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή