Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ



Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας απευθύνει κάλεσμα σε όσους έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ένα παιχνίδι συνοδευμένο από μια κάρτα με ευχές.

Τα παιχνίδια θα παραδοθούν στα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται στο camp της Αλεξάνδρειας κατά την διάρκεια γιορτής που θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων .
Να δώσουμε όλοι μαζί την δυνατότητα στους μικρούς πρόσφυγες να ταξιδέψουν μακριά από τους εφιάλτες που τους συνοδεύουν στο δύσκολο ταξίδι τους , γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα παιχνίδια να είναι σε καλή κατάσταση και κατά προτίμηση να μην χρειάζονται μπαταρίες.

 Όλες οι ευχές θα μεταφραστούν για να μπορέσουν να διαβαστούν και να δώσουν δύναμη στους μικρούς πρόσφυγες.

Τα παιχνίδια θα συγκεντρώνονται μέχρι τις 12/12 στα παρακάτω σημεία :

·         Επιδιορθώσεις και Οικολογικά ρούχα MuMu organic- Αθηνά Μπεντίλα Δ. Βετσοπούλου 136 Στοά Παπαποστόλου Έναντι Δημοτικού θερινού κινηματογράφου.

·         ELTA COURIER - Γεωργία Μπεντίλα Ταχυμεταφορές αντικειμένων και εγγράφων. Φιλίππου 55 Αλεξανδρεια Πλατεία Ελευθερίας.


·         Re Art - Στανέλλου Ιωάννα Δημιουργίες στολισμού ,βαφτίσεων , διακοσμήσεις. Ελευθεριου Βενιζελου 59 Έναντι ξενοδοχείο ΜΑΝΘΟΣ.

6 σχόλια:

  1. Είμαι ένας συνταξιούχος τραπεζίτης που εργάζεται η καρδιά με την τράπεζά μου. Έχω πολλά χρήματα στο λογαριασμό μου και την ανησυχία μου είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να μην έχουν τα μέσα για να ολοκληρώσουν το έργο τους, θα βοηθήσει τους ανθρώπους σοβαρή και ειλικρινής, ο οποίος μπορεί να αποπληρώσει ένα δάνειο στην κανονική ώρα. I προσφέρουν βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια από το 2000 ΕΥΡΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ και πέρα. Ακμή μου γίνεται με τιμή από 3 έως 5%. Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μου cassandrabazarov@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσφορά δανείου

    Μήπως χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο χρειάζονται ένα δάνειο για την αγορά του σπιτιού σας, για επαγγελματικούς λόγους, για την αγορά ενός αυτοκινήτου, αγοράστε μοτοσικλέτα, για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Δίνουμε προσωπικά δάνεια από το 2000 € έως 800.000 €, με ποσοστό κουπόνι του 3%. Αν είστε στην ανάγκη να έρθετε σε επαφή μαζί μου στο δικό μου email.

    Email: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεσαι δάνειο? Λειτουργούμε διεθνή δάνεια, δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών ανά τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
    Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεσαι δάνειο? Λειτουργούμε διεθνή δάνεια, δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών ανά τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
    Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να αναβιώσετε τον τρόπο ζωής σας ή να έχετε ένα απροσδόκητο κόστος με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από την ACCESS FIRM είναι ένας κερδοφόρος τρόπος για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

    Η NEW FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε 1000 ευρώ (5.000.000 ευρώ), με αντίστοιχες περιόδους αποπληρωμής από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επιχειρηματικών, στεγαστικών και ενοποιητικών δανείων που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Τι πήρες:
    ; Άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια μετά την έγκριση
    ; Ανταγωνιστικά επιτόκια
    ; Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    ; Δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής δανείου (επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό δανείου)
    ; Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
    ; Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας θα ξεκινήσει έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εταιρείες ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης θα πρέπει να Στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (accessloanfirm2030@gmail.com)

    WhatsApp: +79258159150

    για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές οδηγίες.

    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικά δάνεια; επιχειρηματικά δάνεια? στεγαστικά δάνεια? γεωργία και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε παντός τύπου δάνεια με επιτόκιο 2%! Email επικοινωνίας; (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή