Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ



Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή από την Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών ΚΕΔΜΟΠ η ημερίδα ενημέρωσης και εγγραφής νέων δοτών μυελού των οστών στο γήπεδο του Νησελίου.
Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί πως πλέον η διαδικασία λήψης δείγματος συμβατότητας καθώς και δωρεάς στην περίπτωση συμβατότητας είναι απλή και σώζει ΖΩΕΣ.
Κατα τη διαρκεια του Festival απονεμηθηκε τιμητικη πλακετα απο το Σ.Ε.Α. Χαριεσσας στους συμβατους μας Δοτες κ. Ορεστη Φαντακη και κα Ελντα Παπαιωαννου, οι οποιοι χαρισαν ανιδιοτελως ζωη σε συνανθρωπους μας που παλευαν με τη λευχαιμια.
Τιμωντας μας με την παρουσια του, την απονομη εκανε ο Βουλευτης Ημαθιας κ. Αντωνιου Χρηστου και η εκπροσωπος της "Ομαδας Αλληλεγγυης" κα Μιχου Θεανω.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα καθώς και την Ακαδημία ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας και τους υπευθύνους της κ. Πούλιο Πέτρο και Ιασονίδη Ηλία που μας φιλοξένησαν στο τουρνουά που διοργάνωσαν.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου