Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΗ Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποιούν το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας & συναυλία αλληλεγγύης στις 12&13 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

Στόχος μας η μετάδοση της μαγείας των ταινιών μικρού μήκους που συνιστούν ένα ιδιαίτερο μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης με την δίκη τους γλώσσα και τους δικούς τους κανόνες.

Στην πρώτη μας αυτή απόπειρα θα παρουσιαστούν 16 βραβευμένες ταινίες από τον θεσμό ¨Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει....¨ και 4 ταινίες νέων σκηνοθετών , 20 εγχώρια μικρά διαμάντια περιμένουν τους λάτρεις της ΕΒΔΟΜΗΣ ΤΕΧΝΗΣ να τα ανακαλύψουν. 

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια προώθησης του πολιτισμού στον Δήμο μας και ταυτόχρονα να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες συμμετέχοντας στην συναυλία Αλληλεγγύης με σκοπό την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.


Συναυλία Αλληλεγγύης : Σάββατο 12/9 , 23:00 PUNK-ROCK Αφιέρωμα The Clash με σκοπό την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Στο χώρο της συναυλίας εθελοντές θα συγκεντρώνουν τα απαραίτητα για την ανθρωπιστική βοήθεια είδη.

Συγκεκριμένα:
Τρόφιμα μακράς διαρκείας: φρυγανιές, μπισκότα, νερό, γάλα εβαπορέ, χυμούς
Βρεφικά είδη: βρεφικό γάλα, μπιμπερό.
Καπέλα-Αθλητικά παπούτσια
Είδη προσωπικής υγιεινής: χαρτί υγείας, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες
Υγειονομικό υλικό: γάζες, επιδέσμους, φυσιολογικούς ορούς, αντιϊσταμινικές αλοιφές, αντισηπτικά, αυτοκόλλητες γάζες για τραύματα, ψυκτικά σε σπρέι για τραύματα.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

Σάββατο 12/9
8:30 Έναρξη προβολών ταινιών ενότητα Α’ , διάρκεια 110’
11:00 Συναυλία Αλληλεγγύης , PUNK – ROCK αφιέρωμα στους CLASH

Κυριακή 13/9
8:30 Σε 1η προβολή η βραβευμένη ταινία «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» των μαθητών της Στ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας , διάρκεια 9’.
8:40 Έναρξη προβολών ταινιών ενότητα Β’ , διάρκεια 116’
10:30 Διάλειμμα , διάρκεια 10’
10:40 Έναρξη προβολών ταινιών νέων σκηνοθετών , διάρκεια 60’ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου