Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Η ΟΜΑΔΑ στέκεται αλληλέγγυα στον πολιτη της Βεροιας που διώκεται για επανασύνδεση ρεύματος - κάλεσμα συμπαραστασης.

Το κάλεσμα συμπαραστασης ειναι απο το Ε.ΠΑ.Μ Ημαθίας και το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Στις 31 Οκτωβρίου, διώκεται συμπολίτης μας που έκανε επανασύνδεση ρεύματος σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που αποδεδειγμένα δεν μπορούσαν να πληρώσουν.

Το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό που δεν πρέπει να στερείται από καμιά φτωχή οικογένεια που τόσα χρόνια ήταν συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Κρίνεται η ανυπακοή σε άθλια νομοθετήματα ενός ανάλγητου κράτους, που τα περιθώρια άσκησης της δικαιοσύνης του εξαντλούνται στους αδύναμους πολίτες , που έχουν συνταγματικό χρέος να αντιδράσουν.

Αφήνοντας ωστόσο στο απυρόβλητο της δικαιοσύνης μεγαλοεπιχειρηματίες και το ίδιο το δημόσιο, παραγράφοντας τα χρέη τους.
Ο πυρήνας Ημαθίας του Ε.ΠΑ.Μ. και το κίνημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια του συμπολίτη μας να αποδείξει πως δεν υπάρχει δόλος στο να προσφέρεις αξιοπρέπεια.
Δόλιο είναι το ίδιο το κράτος και εκείνοι οι λειτουργοί του, που ακολουθούν κατά γράμμα κάθε απάνθρωπο επιβληθέν μέτρο.
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 8.30 π.μ. δίνουμε το παρών στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας πριν η αδιαφορία μας φέρει και άλλους υπερασπιστές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Σε περιμένουμε να δώσεις το παρόν και να υψώσεις τη φωνή σου μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου