Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Παιρνουμε τις πλατείες στα χερια μας..Τεταρτη 11/9


Την Τετάρτη 11/9 στις 6 μ.μ η ΟΜΑ.Δ.Α θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στην Πλατεία Ελευθερίας (Μασουτη).

Η συγκεκριμένη πλατεία αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα εγκατάλειψης και κακής διαχείρισης.

Αυτήν την Τετάρτη καλούμε τους πολίτες της Αλεξάνδρειας να βρεθούν μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια.
Σε πρώτη φάση θα καθαρίσουμε , θα επιδιορθώσουμε τα όργανα της παιδικής χαράς , και θα βάψουμε τα παγκάκια ενώ θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες και κάδοι απορριμμάτων ώστε να εκλείψουν οι δικαιολογίες σε αυτούς που αλόγιστα πετούν σκουπίδια στον χώρο.

Πιστεύουμε πως οι πλατείες και τα πάρκα μπορούν και πρέπει να αποτελούν εκτός από χωρό ψυχαγωγίας , έναν ανοιχτό χώρο προβληματισμού , συζήτησης , ανοιχτού διαλόγου για τις γειτονιές αλλά και έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης για τους μεγαλύτερους.

Τέλος θα συζητήσουμε και θα ανταλλάξουμε ιδέες για το πώς θέλουμε τις πλατείες μας , η δράση θα είναι συνεχής σε μια προσπάθεια «υιοθέτησης» της πλατεία Ελευθερίας

Για τον σκοπό αυτό η ΟΜΑ.Δ.Α χρειάζεται υλική βοήθεια (ξύλα , μπογιές κ.α) , όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει.

Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε πως η Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης θα βρεθεί έξω από το αμφιθέατρο σήμερα Δευτέρα 9/9 , Πέμπτη 12/9 και Παρασκευή 13/9 σε μια προσπάθεια ενημέρωσης για τις απαράδεκτες διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν την ΔΕΗ αλλά και σε συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας για προβλήματα που βιώνουμε προς τους Βουλευτές του Νομού μας.Τηλ : 6948759620

Mail : omada.drasis.alexandrias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου